Gratis levering af bl.a. biologisk korrekt råt foder (BARF) til det meste af Midtjylland Se hvor vi leverer her!

Besøg os i butikken eller ring 40 53 67 75
|

Kurv

Din indkøbskurv er tom.

KRANIO SAKRAL TERAPI

BLID BEHANDLING SOM VIRKER PÅ DIN HUNDS KROP OG SIND


Behandlinger hver fredag hos Hundens Valg

Bestil tid på 40 53 67 75

MAJBRITT THORNING DREIER
Majbritt er Kranio-Sakral Terapeut til dyr fra Naturgaarden med 4 efteruddannelser fra samme sted.

Kranio sakral terapi kan gøre en forskel for dit dyr. Vi ser gang på gang, hvordan Majbritts behandlinger har en positiv effekt.

Prøv det hvis du oplever, at din hund har problemstillinger, som falder inden for de nedenstående områder, som hjælp til restitution efter en fødsel eller som forberedelse til et show.

Behandlingsområder
Det kardiovaskulære system / Åndedrætsorganer / Fordøjelsessystemet / Led og bløddelsvæv / Arvæv / Sædstrengsadhærance / Led og vævsblokader / Spændinger i nakke, hals, skulder, ryg, SI-led, hofte og knæ / Hjernenerver og det perifere nervesystem.

Hvornår?

Vedligehold, genoptræning og rehabilitering

Målet med behandlingen er altid at støtte dyrets krop, så den bedre kan helbrede sig selv. KST kan derfor både bruges som hjælp til vedligehold af bevægeapparat og i forbindelse med genoptræning eller rehabilitering efter operationer.

Efter fødsel

KST kan være en rigtig god idé efter en fødsel både for mor og barn. Under fødslen udsættes morens krop for mange kræfter. Bækkenet især er på arbejde. Barnet har været ”krøllet” sammen i morens mave for til sidst at blive klemt sammen i fødsels kanalen. Jeg anbefaler at der går 3-4 uger efter fødslen inden man giver en mor/barn terapi.

Klar til udstilling!

KST er også god før en udstilling/kåring, så dit dyr kan fremvise optimale gangarter, smidighed og styrke.

Hvordan?

På dit dyrs præmisser

KST er en blid behandlingsform, der arbejder med 5 grams lette træk og tryk. Den blide tilgang er samtidig meget dybdevirkende på både krop og sind hos dyret. Min tilgang til dit dyr er altid holistisk, når jeg leder efter årsager og sammenhænge.

Kranio sakral terapi er ikke symptombehandling. Tværtimod så er det en øvelse i at få dyrets krop og sind til at fungere godt som en helhed. Det er altid målet at tage fat ved problemets kerne, fordi vi på den måde for alvor kan afhjælpe de problematikker frem for at symptombehandle for så blot at se dem vende tilbage fordi at det egentlige problem består.

Besøg os i butikken, ring eller skriv til os for at høre nærmere om kranio sakral terapiens muligheder for netop dig og dit dyr.

KONTAKT OS HER

@hundensvalg

Translation missing: da.general.search.loading