BARF er en engelsk forkortelse for Biologically Apropriate Raw Food. Eller sagt på dansk: råt hundefoder der passer til hundens biologi. Hunden nedstammer fra ulven, som spiser kød. Selvom hunde er gode til at tilpasse sig, så kan du have store fordele ved at give din hund det foder, som dens krop oprindeligt er bygget til. Det vil sige kød, ben og indvolde frem for plantefibre og kulhydrat, som kan give din hund et ustabilt blodsukker, som gør den urolig og opfarende.   

Vores kunder oplever en lang række fordele når de fodrer deres hunde med BARF. Først og fremmest oplever de mere rolige, fokuserede og udholdende hunde. En mentalt skarpere hund.

Samtidig er resultatet ofte en mere glansfuld pels, der er mindre fedtet når man kører sin hånd igennem. Ikke mindst skæller hunde der spiser BARF mindre, de får færre tandsten og mængden af afføring minimeres, fordi de indtager færre affaldsstoffer. Når din hund får de rigtige næringsstoffer, vil du også se, at de bliver bedre i stand til at opbygge muskler, hvilket giver dem den rigtige ”hundefacon”.  

Der er lavet en lang række undersøgelser, som viser at BARF foder har store fordele for din hund. Nedenfor kan klikke dig ind på nogle af de vigtigste. Kort kan nævnes en forlænget levetid på op til tre år, bedre fordøjelse og bedre optagelse af næringsstoffer, som fører til de fordele som er nævnt i det ovenstående.

Har du lyst til at høre nærmere om BARF i forhold til netop din hund, så besøg os i butikken i Aarhus til en snak om de mange muligheder og fordele ved BARF! Eller start med at se nærmere på vores udvalg i vores webshop!       

 

https://peerj.com/articles/3019/

https://www.ukrmb.co.uk/images/LippertSapySummary.pdf